Bewerking

Slijpen:

Het slijpen van producten wordt gedaan om de oppervlakte van het product zodanig te krijgen dat er een goed eindproduct ontstaat.

Wij werken met schuurbanden, vilt- en lappenschijven. De laatste twee worden door ons zelf opgelijmd. Met de vilt- en lappenschijven wordt zeer fijn geslepen en een prachtig product afgeleverd.

Bij bepaalde producten is het aan te bevelen om het eerst voor te bewerken. Het daarna in elkaar te monteren en tenslotte het product af te werken.

Het structuurslijpen van producten wordt gedaan om het product een geborstelde uitstraling te geven. De finish kan variëren en wordt in overleg met de klant toegepast.

 

Borstelen:

Het borstelen met sisal kan als voor-, tussen-, en nabehandeling worden toegepast. Voor vernikkelen, verchromen, en polijsten.

 

Polijsten:

Het polijsten wordt gedaan om de producten een hoogglans te geven. Er kunnen veel materialen gepolijst worden. Het wordt het meest toegepast op messing, koper, aluminium en RVS. Er zijn ook kunststoffen die gepolijst kunnen worden. Voordat een product een gepolijst wordt, moet het eerst een aantal slijpbewerkingen ondergaan.

Klik op onderstaande afbeeldingen voor een grote afbeelding.

Scroll naar boven